Referenties

Marjon, heel erg bedankt voor al je warmte, liefde en aandacht. Ik vond het een eer om het herinneringsstuk voor Tom samen met jou te mogen maken. Je hebt me echt geholpen in het verwerken van mijn verdriet. 

Francyen

Prachtig symbool gemaakt voor mijn 5 kindjes die ik verloor bij miskramen. Ik ben heel dankbaar voor de fijne en liefdevolle begeleiding van Marjon hierbij!

Zo waardevol en fijn!

Met Marjon kun je goede afspraken maken en wanneer je echt iets moois wilt laten maken in de vorm van een bloemstuk / -object dan beveel ik haar van harte aan.
Ook in onze toonzaal en tijdens een expositie heeft zij met veel passie gezorgd voor de juiste en verrassende “bloemkunst”.
Jack Ariës

Directeur, Ariës Natuursteen Zevenaar


Ik leerde Marjon kennen via een gezamenlijke kennis en raakte onder de indruk van de wijze waarop ze ideeën vormgeeft in prachtige natuurlijke creaties. Marjon bood aan wat creaties in onze ontbijtkamer van de B&B te plaatsen, waarvan we dankbaar gebruik maakten. Na enige maanden wilde ik geen afscheid meer nemen van een compositie van schors en besjes, dus toen de andere creaties weer een plekje elders kregen, hebben we die met veel plezier gekocht.

Ton van Rheenen

B&B Huize Middendorp Ellecom

Marjon is een enthousiaste, zeer creatieve vrouw, met veel empathie voor haar cliënten en hart voor haar werk. Ze weet met haar prachtige bloemwerk me steeds weer te raken, zeker als ze de bijbehorende symboliek er van uitlegt. We zijn zussen, dus helemaal objectief ben ik niet. Maar wat was ik blij, toen ze, ondanks de hectiek bij het ziekzijn en overlijden van onze moeder, toch namens ons, kinderen en kleinkinderen, een prachtig bloemwerk heeft gemaakt. Een groot stuk, dat onze moeder ook heel mooi gevonden zou hebben. Het is knap hoe Marjon na een gesprek met familie van een overledene, haarfijn weet wat het voor persoon was, en wat daar als afscheidsbloemwerk bij past. Naast afscheidsbloemwerk, maakt ze schitterende florale objecten, ik zie dat echt als kunst!
Ans Heijnen