Bloemen bij afscheid

Laat het karakter van de overledene spreken

Een afscheidsbloemstuk dat emoties weergeeft en troost biedt. Dat eer doet aan jouw dierbare. Wie die persoon was, wat jullie verbindt met elkaar, welk item dan ook.  Ik verbeeld het met liefde, bloemen, natuurlijke materialen en originele vormgeving.  Met tijd en aandacht voor het verhaal van jouw dierbare,  bespreken we samen wat belangrijk is;  voorkeur voor bloemen, kleur en indien gewenst ook inbreng van eigen materialen. Ik werk zo duurzaam mogelijk en kies met zorg voor de natuur de materialen.

En natuurlijk is het ook mogelijk om samen het bloemstuk te komen maken. Dat is helend, troostend en verbindend om zo jouw dierbare eer aan te doen. Onder begeleiding kun je  dat zelf, met kinderen of kleinkinderen ervaren.

 

Na de uitvaart komt er pas echt de tijd van 't gemis van jouw dierbare.  Als je  behoefte hebt om eens uit je hoofd te zijn en met mooie natuurlijke materialen iets te creëren, wees dan van harte welkom bij de  workshops creativiteit bij verlies.

Een andere mogelijkheid is om een aandenken in opdracht te laten maken, typerend voor degene die jou zo dierbaar is.  Met de persoonlijkheid  als uitgangspunt, bespreken we samen welke vorm het mag krijgen. Het wordt mooi, naar jouw wensen.