Over mij

Natuur

Ik ben Marjon Meulenbrugge-Heijnen en met mooie natuurlijke materialen geef ik vorm aan wat gezien mag worden. 

De natuur is voor mij een onuitputtelijke inspiratiebron en raakt mij elke dag door de schoonheid, puurheid en eenvoud ervan. Ik besef heel goed dat er zonder de natuur geen leven is voor ons mensen en we dus op een verantwoorde manier en met respect met haar om mogen gaan. Want kwetsbaar is de natuur, net als ieder (mensen)leven. Daardoor doe ik enorm mijn best zo duurzaam mogelijk te werken en mijn missie ook uit dragen; 

Mensen bewust te maken van die prachtige natuur, zodat ze er verbinding mee maken en daarmee ook bij hun eigen natuur komen.

Ze ermee te raken, zichzelf erin te herkennen of ze ermee te troosten.

 

Verwondering

Die verwondering en het respect dat ik voor de natuur heb, zit in heel mijn wezen en vorm ik tot kunstwerken met een verhaal. Als ik het karakter van een persoon of bedrijf daar aan toe mag voegen, gebeurt er iets magisch door die materialen te gebruiken die van zichzelf al een verhaal vertellen door structuur, vorm en/of symboliek. De natuur en persoon vormen één geheel. Woorden zijn overbodig. De essentie komt binnen.

Thema's die je terug kunt zien in mijn eigen authentieke werk zijn o.a. kwetsbaarheid, duurzaamheid, verbinding (met de natuur, met jezelf en met de ander), heelheid.